Modules Anywhere

site is broken!

1 year 2 months ago #75442

Mike Szyszka's Avatar Mike Szyszka

i just updated joomla from 3.7.5 to 3.8.1 and before updating. i updated all plugins including regular labs and it was working perfect on 3.7.5 but as i updated joomla to 3.8.1 site got broken and now site displaying a blank page. now when i disable "System - Regular Labs - Modules Anywhere" from extension manager it start showing content except some modules.
i did turn on error reporting from global configuration but i am not getting any php error.

1 year 2 months ago #75443

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Please check if you find anything in your php error log.

What value did you set error reporting to? Try 'developer' level.

1 year 2 months ago #75444

Mike Szyszka's Avatar Mike Szyszka

its on development level and there is nothing in error.php of joomla log.

1 year 1 month ago #75447

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Can you give me (super) admin and (s)ftp access so I can take a look?
And tell me on what url I can see/reproduce the issue.
You can use the 'Hidden text' button to hide the confidential information.

1 year 1 month ago #75475

Mike Szyszka's Avatar Mike Szyszka

Confidential information:
(hidden)

1 year 1 month ago #75481

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

This is caused by something in the DisplayNews module ('Homepage News Feed').
It is doing something that is crashing the page.

After disabling that module, all is ok.