DB Replacer

Can't replace in Custom Fields

9 months 4 weeks ago #74239

Greg Dorr's Avatar Greg Dorr

Hi, I've been using DBReplacer to update some content after migrating my data into a new site. It works great on articles and Widgetkit, but not on Custom Fields. It will let me search for and find the data that I want to replace in in the custom field values, but clicking the "Replace" button just refreshes and displays the same set of results before I clicked "Replace." Is this a tables permission issue or something? Thanks!

Confidential information:
(hidden)

9 months 4 weeks ago #74243

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

There should be no issue replacing stuff there.

Can you give me (super) admin and (s)ftp access so I can take a look?
And tell me on what url I can see/reproduce the issue and what you are trying to replace.
You can use the 'Hidden text' button to hide the confidential information.

9 months 4 weeks ago #74253

Greg Dorr's Avatar Greg Dorr

Thanks. I've added login info and a sample workflow for this issue.

9 months 3 weeks ago #74260

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Please try the latest development version from:
www.regularlabs.com/development-releases

9 months 3 weeks ago #74275

Greg Dorr's Avatar Greg Dorr

Peter van Westen wrote:

Please try the latest development version from:
www.regularlabs.com/development-releases

There's no DB Replacer version on that page. It skips from Content Templater to Dummy Content.

9 months 3 weeks ago #74278

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Sorry, should be there now...

9 months 3 weeks ago #74281

Greg Dorr's Avatar Greg Dorr

Peter van Westen wrote:

Sorry, should be there now...

Thanks. This works now! Perfect.