Content Templater

Button (free version) not shown in ACY Mailing

3 months 4 weeks ago #77530

Steffen Schwarzer's Avatar Steffen Schwarzer

Hello,

I'm using the free version of Content Templater within a customer's Joomla 3.x-website. It works fine with JCE there. Everything is up to date.
The customer told me now that "since at some point in last year" the button does not appear anymore at the bottom of the ACY-Mailing-editor window. Before that "since last year" it worked, I remember that, too.

In the forum, I saw a post (8 months ago) showing up a similar problem, but the user worked with the PRO-version, where it obviously possible to assign CT-templates to certain components (such as ACY Mailing?).

Does Content Template FREE version still work with ACY Mailing?
If yes, where could be the mistake?

Thanks for support.
Steffen.

3 months 4 weeks ago #77531

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Please try the latest development version from:
www.regularlabs.com/development-releases

3 months 4 weeks ago #77532

Steffen Schwarzer's Avatar Steffen Schwarzer

Hi Peter,

thank you very much for your fast and helping support: using that version (ContentTemplater-v7.4.1-rev965601) it works again: all buttons are shown up again. I'm very pleased.

And let me say that I really appreciate your work, I use some of your very useful extensions.

Steffen.

Confidential information:
(hidden)

3 months 4 weeks ago #77533

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

I have reset the password on that other account to your email address used on that account.
So you can log in and change the password...

3 months 4 weeks ago #77534

Steffen Schwarzer's Avatar Steffen Schwarzer

Confidential information:
(hidden)