Conditional Content

Language condition not working

2 years 4 months ago #68752

Matthias Achermann's Avatar Matthias Achermann

Hi,

I already installed the latest development version of conditional content. But language condition still doesn't work. I set two different contents. One should show for german, the other for french language on my multilingual website. But both contents are always shown (both together at the same time). Other conditions (e.g. access level) work, but not language condition. What's wrong?

Sincerely
Matthias

2 years 4 months ago #68776

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Working fine for me.

Do you have this online so I can take a look?
What syntax are you using?

2 years 4 months ago #68814

Matthias Achermann's Avatar Matthias Achermann

Yes, you can have a look:
www.swisstrclub.ch/de/tr-club/regional-gruppenleiter

The syntax ist: <h1>{show languages="de-DE"}Regional-Gruppenleiter{/show}{show languages="fr-FR"}C{/show}</h1>

So it should show "Regional-Gruppenleiter" if language is set to german or "Regional-Gruppenleiter" if it is set to french.
Switching language works fine, but always both contents are shown.

2 years 4 months ago #68815

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Can you give me (super) admin and (s)ftp access so I can take a look?
You can use the 'Hidden text' button to hide the confidential information.

2 years 4 months ago #68816

Matthias Achermann's Avatar Matthias Achermann

Confidential information:
(hidden)


Confidential information:
(hidden)

2 years 4 months ago #68820

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Ok, found the problem.
Please try the latest development version from:
www.regularlabs.com/development-releases

2 years 4 months ago #68822

Matthias Achermann's Avatar Matthias Achermann

It works! Great support!!!

Thank you very much!

2 years 4 months ago #68823

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Ok, great and my pleasure 🙂
The fix will be included in the next release.