Cache Cleaner

Cache could not be cleaned - message

3 months 1 week ago #76215

Manfred Hübner's Avatar Manfred Hübner

Hi Peter,
I get this error message when using Cache cleaner on a website it recently worked. I changed the hardware so I guess it could have to do with permissions. I am working on IIS. But interestingly, I have other websites running on the same machine with similar settings where Cache cleaner works as usual.

Any idea where I can look further into?

Regards,
Manfred

Version notes: Joomla and your extension all latest versions, IIS on Windows 2012 R2 and MySQL 5.7.20 and PHP 7.0.25

3 months 1 week ago #76220

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Try emptying the cache folder manually and see if it works ok after that.

3 months 1 week ago #76227

Manfred Hübner's Avatar Manfred Hübner

Unfortunately not.

3 months 1 week ago #76231

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Can you see if there are any php errors in your error log after you try and clear the cache?

3 months 1 week ago #76234

Manfred Hübner's Avatar Manfred Hübner

Hello Peter, I can see that the php file has an response code 500, so an server error. But in the PHP log file, there is nothing in it. Do you know how I can force php to report more in the log? What I can also see, that cache cleaner works somewhat, the JCE cache will be emptied. Strange.

Regards,
Manfred

3 months 1 week ago #76235

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Can you give me (super) admin and (s)ftp access so I can take a look?
And tell me on what url I can see/reproduce the issue.
You can use the 'Hidden text' button to hide the confidential information.

3 months 1 week ago #76236

Manfred Hübner's Avatar Manfred Hübner

Will do.

Confidential information:
(hidden)

3 months 5 days ago #76249

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

The admin login credentials do not work.

3 months 5 days ago #76252

Manfred Hübner's Avatar Manfred Hübner

Sorry, the username was wrong ;-)

Confidential information:
(hidden)

3 months 5 days ago #76258

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Try triggering this url:

administrator/index.php?cleancache=1
As you can see it will give this error:
An error has occurred.
1143 SELECT command denied to user ''@'localhost' for column 'storage_path' in table '#__docman_documents'
So looks like DocMan is trying to do something that causes issues.

3 months 5 days ago #76263

Manfred Hübner's Avatar Manfred Hübner

Hi Peter,
thanks for your help. This was an important hint. I have reinstalled Docman and it now works :-)

Thanks a lot!

Regards
Manfred

3 months 5 days ago #76264

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Great :)