Articles Field

The Custom Fields are not loaded/saved anymore (and list all articles)

5 months 2 weeks ago #76573

Marc's Avatar Marc

Hi Peter,

Wow, I now face a big bug with my two sites using Article Field :

Normally each field would only show the articles of the Category specified in the Field itself.
Now *all* articles are shown.

But also :
- when I set values for these Article Fields in an Article, they are not saved
- and when I open Articles where there was already a value, it is just ignored.

See the screenshot :
screenpresso.com/=dN9Fe

I have downgraded to the version of last week (and I have also downgraded and even disabled JCE just in case), but the issue is still there !

What could the cause for that
(I have the issue also on a website which nobody has touched for the last weeks. The only thing is that I run all updates)

[ idea : could there be a bug in the little script which transforms the article ID into the article Title (cfr the little colored turning wheel while each field is loading) ]

Txs

5 months 2 weeks ago #76575

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Probably because of a change in the Regular Labs Library, I guess.
See if uninstalling that plugin and reinstalling the older version of Articles Field solves it for now...

5 months 2 weeks ago #76578

Marc's Avatar Marc

Okidoki.
But before doing that :
will it not delete all the "Article Field" Custom Fields I created, and also their values ??

5 months 2 weeks ago #76580

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Nope, shouldn't happen.

So only uninstall the Regular Labs Library plugin. Not Articles Fields.

5 months 2 weeks ago #76582

Marc's Avatar Marc

Hi,
euh, now I am lost :)
I have uninstalled
Regular Labs Library Site Library 17.12.2960 December 2017

I have reinstalled Article Fields but now I have got :

Error

Regular Labs Library plugin is outdated. Try to re-install Advanced Module Manager. Advanced Module Manager cannot function.
Regular Labs Library plugin is not enabled. Advanced Module Manager cannot function.
Regular Labs Library plugin is not enabled. Cache Cleaner cannot function.
Regular Labs Library plugin is not enabled. ReReplacer cannot function.
Regular Labs Library plugin is not enabled. Articles Anywhere cannot function.
Regular Labs Library plugin is not enabled. Sliders cannot function.
Regular Labs Library plugin is not enabled. Tooltips cannot function.
Regular Labs Library plugin is not enabled. Tabs cannot function.
Regular Labs Library plugin is not enabled. Sourcerer cannot function.
Regular Labs Library plugin is not enabled. Modals cannot function.
Regular Labs Library plugin is not enabled. Email Protector cannot function.

I then reinstalled RegularLabs Extension Manager
... and now it seems I have two plugins but still the
Regular Labs Library
Site Library 17.10.8196 October 2017 Regular Labs (Peter van Westen) N/A 11083
System - Regular Labs Library
Site Plugin 17.10.8196 October 2017 Regular Labs (Peter van Westen) system

but the long error msg about Regular Labs Library remains.

Then if I reinstall Advanced Module Manager, at least the long error msg about Regular Labs disappears but I still have two Libraries :

Regular Labs Library
Site Library 17.12.2960 December 2017 Regular Labs (Peter van Westen) N/A 11086

System - Regular Labs Library
Site Plugin 17.12.2960 December 2017 Regular Labs (Peter van Westen) system

5 months 2 weeks ago #76584

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

The 2 Regular Labs Library extensions is ok, as it consists of 2 parts. One is the actual Library. One is a System Plugin.

Ok, yes, downgrading the Regular Labs library won't work if you have other Regular Labs extensions installed.

Can you give me (super) admin and (s)ftp access so I can take a look?
You can use the 'Hidden text' button in the forum editor to hide the confidential information.

5 months 2 weeks ago #76592

Marc's Avatar Marc

Txs Peter. Very kind of you.
Here are the temporary credentials.

Confidential information:
(hidden)

5 months 2 weeks ago #76594

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

What is the url of the website?

5 months 2 weeks ago #76595

Marc's Avatar Marc

oh, did I forget that detail ? :-D

Confidential information:
(hidden)

5 months 2 weeks ago #76596

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Please try the latest development version from:
www.regularlabs.com/development-releases

5 months 2 weeks ago #76597

Marc's Avatar Marc

Txs very much !
That was quick :)

I have quickly tested : saving seems to work so far.
But the dropdown still shows the full list of articles (should be filtered on Category X or Y)

5 months 2 weeks ago #76598

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

5 months 1 week ago #76599

Marc's Avatar Marc

That was the good one :)
I have quickly tested and everything seems OK
- dropdown lists only the right Category
- saving works

Txs very much for the quick reaction, as usual !

5 months 1 week ago #76600

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

The new version has been released.

5 months 1 week ago #76619

Marc's Avatar Marc

Hi Peter,

Next level : on a fresh website (future joomladay.fr ;) ) I have installed Articles Field.
But when creating an article, upon selecting a Category for which Articles Field is used, I get an ugly page with the following title :
Erreur: 0 Class 'RegularLabs\Library\Regex' not found

As temporary workaround, I thought of installing Advanced Module Manager (which I don't need), and after emptying cache & refreshing, then everything works OK.
(and apparently if I then uninstall Advanced Module Manager, again I get that error. If I reinstall it, then again everything fine. So I guess some library is missing somewhere which should be shipped with Articles Field for example).

Txs,

Marc

5 months 1 week ago #76621

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Please try the latest development version from:
www.regularlabs.com/development-releases

5 months 1 week ago #76623

Marc's Avatar Marc

Txs.
But I see no new version of Articles Fields on the Dev Releases page

5 months 1 week ago #76627

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Oops, sorry. It's there now...
www.regularlabs.com/development-releases

5 months 1 week ago #76638

Marc's Avatar Marc

Yesss !
Uninstalled Adv Module Mger.
Issue came back.
Installed Dev version of Articles Fields
Issue solved !

Txs

5 months 1 week ago #76641

Peter van Westen's Avatar Peter van Westen Admin

Great :)
Released.